Преяждането с мазно и сладко предизвиква болка в горната дясна

...
 Преяждането с мазно и сладко предизвиква болка в горната дясна
Коментари Харесай

Домашни средства при възпалена жлъчка

 
Преяждането с мазно и сладко провокира болежка в горната дясна част на корема
Народната медицина разполага с богат боеприпас от естествени средства за лекуване на инфектиран злобен мехур. Според статистиката по-застрашени са дамите над 50 година, мъжете над 60 година, хората с наднормено тегло и диабетиците. Най-характерните признаци на възпалена жлъчка са гадене и повръщане. Те постоянно се появяват след по-обилно хранене, изключително с мазни и сладки храни. Може да се следи още остра, неочаквана болежка в горната дясна част на корема, в гърба или под дясното рамо. 

Грейпфрут, джинджифил и чесън

1 ч. л. джинджифил и 2 скилидки чесън се счукват. Изцежда се сокът на 1 грейпфрут. Съставките се слагат в блендер или купа за разтрошаване, прибавят се 200 мл вода и 25 г мед. Разбърква се до хомогенна примес и се оставя да престои 15-20 минути. Консумира се 2 пъти седмично преди лягане.

Костилка от авокадо

Оставете костилка от авокадо да изсъхне, след което я настържете на ренде или счукайте тънко. Разтворете в чаша топла вода 1/4 от получения прахуляк. Пийте всяка вечер преди лягане до приемане на резултат.

Сок от цвекло

Разрежете на две и сварете до омекване няколко глави алено цвекло. Полезен е освен отделилият се сок, а и самият зарзават. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР